Daikin varmepumper

Fra dyrt oliefyr til miljøvenlig varmekilde

Har du brug for en ny varmepumpe eller udskiftning af dit oliefyr, hjælper vi dig gerne.

Gode stabile varmeløsninger til private hjem

KlimaAlliancen tilbyder en lang række løsninger til private hjem hvor der er behov for bedre indeklima og mere økonomiske varmeløsninger.

Vi fører nogle af de bedste mærker til private hjem og starter altid med at rådgive vores kunder, så vi er sikre på at de får den løsning som passer til deres behov og pengepung. 

Luft til vand-varmepumper i høj kvalitet

Hos Klima Alliancen installerer vi mange luft til vand-varmepumper, da det er den varmepumpe, den kræver mindst at installere og ikke mindst vedligeholde for vores kunder. Luft til vand er en ofte en god løsning som passer til stort set alle typer hjem og er ofte langt nemmer at vedligeholde end fx et pillefyr eller jordvarme som kræver en masse nedgravning. En varmepumpe kan ofte stå der, hvor jeres gamle olietank og oliefyr stod før, og det er som regel en ret nem installering hvilket holder prisen og arbejdstiden nede.

Alle regler og love overholdes

Alle mærker som vi har valgt at forhandle, overholder selvfølgelig alle miljømærkninger og EU-lovgivning, så alle krav og dansk lovgivning er overholdt. Det betyder meget for os, at vi leverer stabile og rentable produkter og løsninger til vores kunder, som kan holde i mange år.

Sådan komme du i gang – Kontakt os og få et tilbud

Daikin er blot et ud af flere mærker som vi forhandler til private hjem. Skulle du have brug for mere information om vores udvalg eller ønsker du rådgivning og tilbud, er det blot at kontakte os på 71 705 705 eller via vores kontaktformular.

Daikin varmepumper er velafprøvet

Her hos os i Klima Alliancen bruger vi gerne varmepumper fra producenten Daikin, da vi syntes de tilbyder de bedste produkter og i en høj kvalitet. Varmepumperne kommer fra et velafprøvet, internationalt brand, der leverer kvalitetsløsninger for indendørs klimastyring for private såvel som erhverv.

Da vi gerne vil fremme de grønne løsninger, er vi meget glade for at bruge miljøvenlige produkter i de løsninger som vi tilbyder til vores kunder. Så den nye Daikin Altherma 3 varmepumpe, er et godt bud på en varmekilde som ikke kun give en besparelse for pengepungen, en også reducerer co2 udledningen.

Privatkunder

Kontakt os

Kontaktformular